Despre noi

Ajungi mereu acolo unde îți dorești!
Image (18)Ce poate fi mai frumos decât să pornești într-o călătorie, cu o companie plăcută, în condiții confortabile și să te bucuri și de drum, nu doar de destinație!
Aici intervenim noi: o companie cu echipă tânără, dinamică și flexibilă, înființată în 2008, în inima României, la Brașov.
Atât experiența noastră cât și poziționarea ne-au favorizat extinderea de-a lungul timpului, câștigarea unei experiențe vaste în domeniul transportului de persoane și planificării logisticii și resurselor de care dispunem. Am crescut pe baza miilor de mulțumiri primite de la clienții noștri, care ne-au motivat să tindem spre performanță și calitate.
Acesta este și motivul pentru care am achiziționat și dezvoltat un parc auto propriu cu mijloace de transport moderne pentru a îndeplini cele mai variate cerințe. Deținem autocare de tip Scania clasificate pe 3 și 4 stele cu o capacitate de 55-56 de locuri, microbuze cu o capacitate de 14-16 locuri, 8 locuri dar și limuzine echipate corespunzător pentru transport individual sau transport business.
Mereu am anticipat dorințele clienților și am încercat să le satisfacem pe deplin cerințele. De aceea, ne-am extins de-a lungul timpului gama de servicii oferite, de la închirieri autocare și transport de persoane, la transport ecumenic, excursii turistice, excursii pentru grupuri școlare și tururi de oraș.
Principalul obiectiv al firmei noastre acela de a asigura clienților noștri siguranță și confort. Orice călătorie sigură, plăcută și confortabilă începe cu noi. Trebuie doar să iei legătura cu noi.
Ne poți găsi în Brașov, pe Bd-ul Alexandru Vlahuță, nr. 10 sau poți intra în legătură cu noi prin email și la telefon, folosind informațiile de pe pagina de Contact.

Contactează-ne:

[contact-form-7 404 "Not Found"]